Justin Drew Bieber 18 år

Jag hoppas att ingen av er har glömt att käraste Justin Drew Bieber fyller 18 år imorgon!
OMG I can't belive it! :]



They are growing up too fast.. :')

DAGENS

Okej, dagens godis är......




Bara för att det var såååå gott tidigare idag! :d

FÖRLÅT

tjena allihopa !

Jag vet att jag inte har uppdaterat på hur länge som helst, men har haft rätt fullt upp i skolan och sen var vi i Österrike, så det har bara inte blivit något..

Men i alla fall så har dagen varit rätt chill. Åkte till skolan där man sen jobbade som vanligt med typ matte och svenska. Vi hade typ engelska verb till idag i läxa och jag har inte direkt övat på det, men som tur var så gick vi typ inte igenom det så noga. Tummen upp på det!
Sen stack man tio minuter tidigare än vanligt för att man skulle till biblioteket och låna en engelsk bok till mitt steg och det blev "Harry Potter And The Camber Of Secrets". Okej, jag kanske inte stavade rätt, men aja!
Fast innan det var jag och Elvira sugna på choklad så vi plus Moa gick till ohlssons basar.
Jag ser där att det finns ett erbjudande att man kan ta tre choklad för 20 kr och då gör jag det ju såklart och lägger då fram ett Twix, Bounty och M&M så märker jag att jag bara hade 15 kronor, så jag tog bort Bounty chokladet. Då ser jag att det istället blir 16 kronor, vilket betyder att jag fortfarande inte har råd... Men så kommer Elvira och säger att hon kunde betala till mig, puss på det!
Och nu är jag hemma och sitter och pluggar inför SO provet som vi ska ha imorgon. Och då gör jag en design till käraste kompis! Theheh!
Jag kommer inte att klara provet.. Aja, jag får väl göra så gott jag kan!

Och för en stund sedan när jag åt så råkade jag slänga håret i maten, så att nu är mitt hår helt ihopa klibbat.. :/ Puss på er!
(liten bild från idag)
RSS 2.0