Dålig Uppdatering.

Jag vet att det har varit dålig uppdatering, men ibland blir det så när man har rätt mycket i skolan och tränar på kvällarna..
Imorgon kommer det nog upp lite olika inlägg så var beredd att kika in då ;)

Dagens serie.

Okej, dagens serie är...........................
Mest för att hon är riktigt awesome & för att jag har så många avsnitt av denna inspelade hemma, thihi!

Igår & Idag.

Jägers var ju igår och det var riktigt awesome! Bästa kvällen på länge!
Sen åkte vi alla hem till Moa och bara hade det mys i hennes husvagn! Vi åt chips och göttis också! Sen blev det rätt sent innan vi somnade, thihi!

Idag:

Idag så vaknade jag vid typ 10 tiden och hör att Nelly och Moa viskar för fullt, rätt kul, hehe! Men i alla fall, så vaknar sen Filippa också och så går Moa och Nelly in i huset och äter frukost, medans jag och Filippa ligger kvar och äter upp godiset och chipsen, hihi!
När dem sen kom tillbaka gick vi alla in och så åt och och Filippa. Jag orkade inte så mycket direkt med tanke på allt annat jag krängt i mig..

När vi hade ätit, tog vi alla det typ bara lugnt och snackade lite. Sen efter Filippa och Nelly hade åkt hem, var jag kvar några timmar hos Moa och kollade på några kapitel av The O.C - världens bästa film!
Sen åkte jag hem och har sedan dess bara tagit det lugnt! Vilket betyder att jag kolade på "FredagKväll Med Malin" där One Direction var med, hihi!
Riktigt awesome faktiskt!

One Direction ♥

Jag måste bara lägga upp en bild på världens snyggaste och bästa band (enligt mig).

Gud vad jag blev glad idag när jag och en kompis sa att vi skulle börja i kören till en lärare och hon sa att vi skulle sjunga 'What Makes You Beautiful' med 'One Direction'! 
Bara för det så längtar jag nu till nästa vecka när vi ska sjunga den, thihi! :') 

Och för er One Direction fans - Glöm inte "FredagKväll Med Malin" imorgon vid 19:30 på Barnkanalen, där killarna kommer att vara med! Själv får jag spela in det eftersom man ska till jägers & är just då hos en kompis innan.. 
Men jag kan väl se det på lördag!

Mina Outfits För Hela Veckan (Utom Måndag)

Fråga mig inte varför jag inte tog med Måndag...
Men i alla fall! Det är inte världens bästa ljus på bilderna, men jag hoppas ändå att ni kan se!

Tisdag


Onsdag


Torsdag


Imorgon får ni både skolklädseln och jägersklädseln! 

Pusshaj!

Dagens ord.

Dagens ord är idag....................




Mest för all otur som jag har haft idag och för att jag har använt det ordet oändligt många gånger idag!

Oturs Dag.

Ja, rubriken säger allt.
Dagen började ju med att man gick upp tidigt, vid ca 6 tiden och så klädde man på sig och lite så. Jag åt inte frukost hemma, eftersom jag tänkte att jag kunde äta något gott i skolan istället (och för att det inte fanns något gott att äta hemma..)
Men så går jag sen till bussen vid kvart i sju och träffar min gulliga och söta Moa. Klockan blir 06:57, när bussen då ska komma, men den kommer aldrig. Vi väntar enda tills klockan är 07:03 och kommer bussen och busscahuffören säger inte ens "ursäkta för att bussen blev sen" eller något. Rätt dålig stil faktiskt.
Det var det första som var otur.

Men i alla fall, så tar jagf ram kortet och säger "en halv till Ystad" och så knappar han in det i sin maskin. Och just när jag ska trycka fram mitt kort mot maskinen så självklart tappar jag kortet. Jag får fram ett "ops" och Moa står bredvid mig och skrattar. Jag tar upp mitt kort sen igen. Busscahuffören kollar konstigt på mig och jag tar snabbt fram kortet och sticker längst bak i bussen.
Det var den andra saken som var otur.

Vi sitter i bussen och snackar och jag nämner att jag ska äta en brakfrukost i skolan och vi börjar att planera vad jag ska köpa att äta, med mera.
Det verkade som att det skulle bli den perfekta dagen med en riktigt god frukost, (thihi) när jag plötsligt kommer på att jag har glömt min plånbok hemma. Och inte har man ens en krona som ligger i fickan eller väskan inte.
Och så kommer Johanna in på bussen och jag frågar om hon har cash med sig. Som svar får jag:
-Jag har pengar på busskortet, men annars nej. Jag pustar och får nästan lite damp eftersom jag känner hur jag började att bli hungrig. Okej, Moa hade en krona, men det var ju inte mycket att leva på.
Det var det tredje som var otur.

När vi väl är framme i Ystad och har hoppat av bussen, ser vi att klockan är 07:37, vilket betyder att stadsbussen till skolan redan har gått. Vi ser bussen framför oss och inser att det inte är lönt att springa efter den.
Vi missade den. Vilket då betydde att vi fick gå i 2 graders kyla som känns som -2 grader, med blåst och allt ihopa bara för att komma till skolan.
Det var det fjärde som var otur.

Skolan har börjat och vi sitter på morgonsamligen. Jag tänker att det inte får hända mer oturliga saker idag, men så öppnar min lärare sin mun. "Mathias kommer inte idag. Han är sjuk" får hon fram och jag var nära på att slå mig själv i huvudet. När man just hade tänkt att snacka med honom om ett ämne som faktiskt var rätt viktigt, så är han sjuk..
Det var det femte som var otur.
(fredagen den trettonde eller? XD)

Under dagen händer det annars inget annat oturligt, utan det gick rätt bra. Tills, jag skulle hem från skolan.
Jag och mina två kompisar kollar ut och ser att det fullständigt vräker ner regn och vi tar upp våra luvor.
"Kan vi inte vänta på stadsbussen som går kvart över?" frågar då min ens kompis och jag och Moa blir lite osäkra, men går ändå med på det. Vi går därför in på skolan igen och väntar på att klockan ska bli ca tio kvart över när vi sedan går ut till stadsbussen som har kommit.
Vi springer ut i regnet och sätter oss sedan i bussen.
"Vi kommer säkert inte att hinna med våran buss" säger Moa och jag tänker precis detsamma. "Jag lovar, ni hinner med er buss" säger då Elvira och vi tror ju på det och slappnar av lite.
Påvägen till stationen där vi ska hoppa på våran andra buss, blir jag mer och mer nervös. Vår buss skulle komma 15:25 och klockan var 15:23 när vi var typ lite mer än hälften.
"Vi kommer nog inte att hinna" säger jag. "Det tar typ knappt en minut till stationen, ni hinner med. Bussarna väntar ändå in stadsbussarna" säger hon och jag slappnar av lite igen.
När klockan är prick 15:25 stannar bussen på stationen och jag och Moa rusar ut ur bussen och när vi bara var några meter ifrån vår andra buss, kör den iväg med full fart. Jag och Moa står kvar, i regnet.
Det var det sjätte som var otur.

Istället fick man ta en annan buss som gick till Veberöd och Moa kollade då upp busstider därifrån. Hon hade kollat att det gick en buss ca 10 minuter efter vi hade kommit till Veberöd och vi tyckte att det var helt perfekt. När vi nästan var framme i Veberöd kommer Moa på att hon har råkat kolla fel och såg nu att det stod att vi behövde byta buss i typ Sjöbo eller något och jag kallade Moa pucko, bara för att jag inte ville att det skulle vara mer otur idag. Vilket det ändå blev.
Det var det sjunde som var otur idag.

Vi hoppar av bussen i Veberöd och ser framför oss, en buss som som går precis dit vi ska som bara står en but bort från oss. Även om det är en massa trafik, försöker vi ändå att hinna med den innan den går.
"Ni kommer nog inte att hinna" sa min ena kompis, men jag och Moa lyssnar inte utan fortsätter utan att ens säga hejdå till våran andra kompis, vilket jag hade dåligt samvete för, hehe.
"Det skulle inte förvåna mig om den bara kör typ nu" sa jag några gånger och Moa instämde. Men när vi var ca en meter bort från bussen, öppnar den dörren och vi går snabbt in i bussen och sätter oss längst bak.
Det var det enda som var tur idag.

Btw, jag hoppas att er dag inte var varit lika oturlig och dryg som min.
Puss!




Träningen!

Hemma från träningen och har nyss käkat köttfärslimpa, rätt smarrigt!
Träningen var ju rätt jobbig & tuff, men jag klarade av det, fastän man hade lite håll...
Men i alla fall så tog man sen bussen hem igen och gick med shorts hem i detta regniga och svinkalla väder.
Jag var helt röd om mina ben, men nu har det gått över, hehe!

Om det är något ni vill att jag ska skriva i bloggen, så är det bara att slänga in en kommentar!


Tillfällig design + Spinning

Har bara en tillfällig design! Jag ska fixa den bättre senare ;)

Btw, så ska jag snart spinna med bästa kompis!
Det är bara att köra på som vanligt, eller ja, som jag gjorde sist, hhehe!

Riktigt stolt över mig själv, hehe, eftersom jag har redovisat två steg i skolan idag och tydligen har jag en ny favoritlärare, hihiih!

Men i alla fall så måste jag fixa till mig lite till träningen nu, hajpo'!

Ny Blogg!

Hej allihopa, ville bara göra ett första inlägg och så. Det blir inget speciellt inlägg, bara ja.. ;)
Har typ nyss kommit hem från träningen med fader min och ska nu därför bara sitta och chilla lite i sängen med en bra film.
Jag lägger upp lite mer imorgon!
ha're gött, hehe!

Haj!

hej nu har jag gjort blogg hejdå
RSS 2.0